Medical Equipment

Update coronavirus:

Met een aanzienlijk aandeel van onze leveranciers uit door Covid 19 getroffen landen en omdat we gevoelig zijn voor de gezondheid van onze werknemers, hebben we besloten onze activiteiten te beperken. Alleen noodsituaties worden behandeld. Contacteer ons via deze link.

op video

Uw cabinet op maat !

Ons team:

 

Een jonge en dynamische ploeg die kan verder bouwen op 40 jaar ervaring, staat ter beschikking om u te informeren over de laatste snufjes op gebied van installaties en u raad te geven bij uw specifieke behoeften. 

 

De installatie van een nieuw kabinet en onderhoud van uw apparaten zijn belangrijke stappen in de evolutie van uw praktijk. Samen met u  tekenen wij uw nieuw kabinet in 3D om het nadien volgens de regels van de kunst te installeren.

Directie

Mounia WILMET

Klantendienst

Catherine STAS de Richelle

Commerciëel

Eric DUCARMOIS

Wim LEMMENS

Technische dienst

     Nikola KOSOVAC

Anthony SALAMONE     

        Arnaud LECHIEN

Jos LEMMENS

45 jaar ervaring

 

Het bedrijf dat opgericht werd in 1974 als familiebedrijf is in de loop der jaren gegroeid door zijn activiteit uit te breiden niet enkel in België maar tevens in het Groot Hertogdom Luxemburg en Noord Frankrijk, en dit zonder zijn eigenheid te verliezen.

Onze lokalen in Olsene (Gent) en in het industriepark van Waver Noord bieden op meer dan 1000 m²  een modern en performant werkinstrument aan zodat wij aan de klant een perfecte service kunnen leveren.

Het volledig nieuwe officieel herstelcentrum voor de CASTELLINI-instrumentatie is het meest schitterend bewijs van erkenning voor de kennis en de wil om te investeren in een nog betere service.

Naast een enthousiaste en professionele ploeg kan het bedrijf ook rekening op de erkenning van meerdere bekende fabrikanten zowel voor de distributie van hun producten als voor de dienst na verkoop.

Ons phylosophie

 

De samenwerking met de firma CASTELLINI (Group CEFLA) is een duidelijk bewijs van stabiliteit en traditie. Het vertrouwen bewaren van een van de grootste en meest inventieve fabrikanten van hoogtechnisch tandartsmateriaal is het resultaat van onze politiek om kwaliteit aan te bieden waarvoor wij door een trouw en voortdurend groeiend cliënteel zeer gewaardeerd worden.

© 2020 Castelbel - all rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now