Facial Flex Benelux

Distributed by Castelbel SA

14, av Sabin

1300 Wavre

BE0414479317

  • w-facebook

APPELEZ-NOUS / BEL ONS

T : 010 818 343

© 2023 Castelbel SA/NV

1/1

NATUREL

100%

Hoe gebruikt U Facial-Flex

Houd de spieren 1 tot 2 seconden opgespannen. 
Ontspan ze en begin opnieuw.

 

 

Elk toestelletje wordt geleverd met een gedetailleerde

gebruiksaanwijzing. Dankzij onze ervaring met het toestelletje

kunnen we er nog de volgende tips aan toevoegen: 
Houd het hoofd goed recht om de spanning van de

kin- en halsspieren te verhogen. 
 

Houd de mond gedurende de oefening wijd open, waardoor het huidweefsel wordt opgespannen; dit is voor een goede dieptewerking van de spieren en om te vermijden dat er zich rimpels vormen. Span de lippen lichtjes rond de tanden om ze te beschermen en om te vermijden dat u rimpeltjes op de bovenlip veroorzaakt. 
Gebruik uw vingers om de huid waar nodig op te spannen. 

 

Verstevigen of volume vermeerderen


Om te verstevigen: 
Oefen eerder snel, zorg voor een lichte weerstand (elastiek nr. 1 of nr. 2) en las een korte pauze in (1 tot 2 seconden) tussen de samentrekkingen;

Om meer volume te ontwikkelen: 
Oefen eerder langzaam, zorg voor een sterkere weerstand (elastiek nr. 2 of nr. 3) en houd de samentrekkingen 2 tot 4 seconden aan.

Extra informatie

Facial-Flex past in elke mond. Het is een klein toestelletje, omdat het tussen de mondhoeken moet worden geplaatst, maar dit vertelt niets over zijn doeltreffendheid. De weerstand in het midden van het toestel kan worden aangepast, afhankelijk van uw leeftijd, uw conditie en de grootte van uw mond. In het begin voelt elke gebruiker het toestelletje anders aan. Sommigen vinden het moeilijk om gedurende twee minuten met elastiek nr. 1 te werken. Anderen vinden het eerste elastiek te gemakkelijk of te zacht, terwijl de spieren rond de mond vaak te weinig kracht en stevigheid hebben. Wanneer er een onevenwicht bestaat in de spieren, is het mogelijk dat het toestelletje dwars in de mond komt te staan. Na enkele dagen oefenen met een normale weerstand verstevigen de spieren en vormt zich een evenwicht. Zo wordt het makkelijker om met Facial-Flex te werken en zult u steeds betere resultaten behalen.